Workshop Kernkwadrant

We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten, die enorm kunnen verschillen van elkaar. Een groot verschil in kwaliteiten kan leiden tot wrijving/ergernissen tussen personen. Om meer inzicht te krijgen in jezelf en jouw verhouding tot de ander, maken we gebruik van het Kernkwadrant ontwikkeld door Daniel Ofman. Hij heeft een model bedacht met vier pijlers; de Kernkwaliteit die van nature in jou aanwezig is, de Valkuil als je doorschiet in jouw kernkwaliteit, de Uitdaging om jouw gedrag aan te passen en de Allergie die lijnrecht tegenover de Kernkwaliteit staat en waaraan jij je ergert bij de ander.

 

Na een theoretische inleiding werken we één kernkwadrant uit naar het model van Ofman. Vervolgens werken we de valkuil en de allergie beeldend uit met behulp van verschillende materialen en technieken. Op die manier krijg je helderheid over de achterliggende boodschap van jouw ergernis naar de ander en jouw ontwikkelingskansen.

 

De workshop duurt ± 2,5 uur en de kosten zijn € 75 per persoon, inclusief BTW, materialen, koffie/thee en lekkers. Er is ruimte voor maximaal 4 personen.

 

Aanmelden kan via info@maanlichtcoaching.nl of 06-52305340.

Bezig met laden