Cursus Zien en Gezien worden

In de loop der jaren is het mij opgevallen dat veel mensen moeite hebben zich kwetsbaar op te stellen en zich open te stellen voor zichzelf en voor de ander. Daar is moed en eerlijkheid voor nodig.

 

De moed om niet langer de perfectionist uit te hangen, niet langer alles te doen om aardig gevonden te worden, niet langer alsmaar te zorgen voor de ander, niet langer te doen alsof het jou allemaal voor de wind gaat.

 

En het vraagt eerlijkheid in het onderzoek naar jouw leerpunten en talenten. Ieder mens heeft zo zijn eigen overlevingsmechanismen opgebouwd om om te kunnen gaan met het stuk eigenwaarde wat gaandeweg beschadigd is geraakt en waardoor je een muur optrekt.

 

Je kwetsbaar opstellen en dus je ware gezicht laten zien is de moeite waard! Het geeft verbinding en verdieping in jezelf en met de ander! Dan ontstaat er als vanzelf een opening voor persoonlijke groei.

 

Dit proces kun je prachtig ondersteunen met kunstzinnig werken. Met een inspirerende portrettenreeks nodig ik je van harte uit je ware ik te ontdekken. Het gaat er niet om een gelijkend portret te leren maken. We werken spelenderwijs, want zodra je uit de controle gaat en dus loslaat, kun jij je ware gezicht tonen.

 

De cursus bestaat uit 6 lessen, dus 6 portretten. Die met elkaar samenhangen, maar tegelijkertijd ook enorm van elkaar verschillen. Om je een eerste indruk te geven van mijn nieuwe cursus zet ik graag de titels van de zes lessen voor je op een rij: 

  1. Hoe zie jij jezelf? 
  2. Hoe laat jij jezelf zien?
  3. Hoe ziet de ander jou?
  4. Dit ben ik ook!
  5. Ik en de ander, dit zijn wij samen!
  6. Typisch ik, mijn ware gezicht.

 

De technieken vormen een combinatie van speelsheid en humor. Ik wil je op een lichtvoetige wijze uitnodigen om deze kunstzinnige uitdaging met jezelf aan te gaan.

 

De kosten voor de 6 lessen zijn € 150 inclusief materialen, koffie, thee en lekkers en worden 1 x per 2 weken gegeven. Elke les duurt 2 uur.

 

Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een mail naar liselorehouben@ziggo.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

 

Bezig met laden