Online cursus Tekenen in de cirkel

We tekenen deze cursus binnen de cirkel; de cirkel voelt veilig, omhullend, begrensd. Binnen die cirkel, jouw wereldje, gebeurt het! Het is een stille plek waarbinnen jij mag creëren, mag zijn wie jij bent bent. Vooral als je gevoelig bent, is het werken binnen de cirkel een aanrader. 

 

Bij het tekenen laten we ons inspireren door patronen/structuren/vormen om ons heen, zoals boomschors, de rimpeling op het water, de wolkenlucht, de structuur van een blad onder een loep, een gebreid patroon van jouw trui, de wirwar van kale takken, de vorm van een doorgesneden vrucht of groente.

 

Dat wat we om ons heen zien vertalen we in het tekenen van streepjes, stipjes, golvende lijntjes, rondjes in een herhalend patroon wat ontspanning geeft en een prachtig, uniek kunstwerk.

 

Naast ontspanning is het in deze tijd ook fijn elkaar te stimuleren en inspireren. We delen dan ook het gemaakte werk en de huiswerkopdrachten.

 

De eerste 3 lessen werken we in zwart wit en de laatste 3 lessen werken we in kleur. Iedere keer vanuit een ander thema om geïnspireerd te raken.

 

De kosten voor deze cursus zijn € 90 inclusief papier.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan een mail naar maanlichtcreatie@gmail.com

Bezig met laden